Behandlingsmetod

irisdiagnostik.jpg

Eftersom vi homeopater menar att patienten skall vara i centrum och söker lindring för sin smärta och lidande så börjar besöket med att vi tillsammans tar reda på helhetsbilden  av alla symtom.

Därefter så pratar vi om hur vi upplever våra symtom, liv,smärta, glädje, sorg, värme, kyla, ängslan o.s.v

Allt detta för att man skall kunna ordinera ett så verksamt medel som möjligt och därför också få den lindring som eftertraktas. Jag har mer än 1200 naturläkemedel att välja från, så inga sjukdomar eller symtom är för konstiga  eller obotliga. När alla frågor och svar är klara och färdiga så avslutar jag med att göra irisdiagnostik för att se vad orsaken till sjukdomar härrör från. Därefter väljer jag något eller några läkemedel, som börjar helandet utan biverkningar.

Irisdiagnostik är en teknik för att studera ögat (iris) i förstoring mikroskop eller irislupp för att fastställa orsaken till obalans och störningar i organ o energiflöden.

Vi har väl alla hört att: "Ögat är själens spegel !"

Homeopati i förening med Kvantfysikens oändliga möjligheter till flexibla hälsolösningar och helande gör att jag utvecklat min behandlingsmetod också till "Quantum-mekanismer. D.v.s. att hela och läka med medvetandets grundläggande mekanismer och funktioner .

Detta tar i regel  en halvtimme i tid att göra första gången ock kostnaden blir då 500:- (medicin tillkommer). Efterföljande besök kostar 400:- efter ca 4 veckors tid.

Om du har kattpälsallergi  kan du konsultera mig och min Naken-katt Don Sphynx, här hemma för att utröna om du klarar av att umgås med denna ras utan att reagera. (95% klarar av att ha denna kattras)

nefe.jpg

                                                  Don Sphynx Nefertiti